Blackboard Help

Java

print

Mochten onderdelen van Blackboard niet werken, zoals bijvoorbeeld het gelijktijdig uploaden van meerdere bestanden (Zie deze instructie), dan kan het zijn dat je nog geen Java hebt draaien op jouw pc/device.
Java kun je hier downloaden:

http://www.java.com/nl/ (Nederlandse instructie)
Het is raadzaam eerst te klikken op “Heb ik Java?” hiermee kun je achterhalen of er al Java op jouw systeem draait.

http://www.java.com/en/ (English instruction)
It is advisable to first click on “Do I have Java?” this examins your system, to see if Java is already running on it.

Problemen met java

Het kan zijn dat je ondanks dat je alle juiste stappen hebt gedaan je alsnog problemen hebt met het laden van java onderdelen. Dit kan zijn omdat er bepaalde bestanden lokaal opgelagen zijn op je device, wij geven hierbij een instructie van hoe je dit kan wijzigen.

Instructie

Ga naar je ‘Java Control Panel‘ (het verschilt per device hoe je hier komt)


Wanneer je deze geopend hebt, kan je in de tab ‘General‘ naar op de knop ‘Settings…‘ klikken. Er opent vervolgens een nieuw scherm, klik daarna op ‘Delete Files…‘ vink alle vakjes aan en klik op ‘Ok‘,
Nu vink je ‘Keep temporary files on my computer.‘ uit en klik je op ‘Ok‘.

avansitem

Tags:

Leave a Reply

%d bloggers like this: